Már nem fürödtem egy hónapja meg nemis mostam fogat legalább 2hete merthogy nincsen lelkierom semmihez sem mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Olyan nagyon nehezemre esik minden már.#higiénia.
2020. júl. 22. 15:34
1/5 anonim válasza:
Pedig kezdj magaddal valamit mert már neten keresztül is bűzlesz.
2/5 anonim válasza:
Átéltem. Aztán egyik nap, a semmiből úgy döntöttem, hogy elég ebből. Nem volt nagy felismerés vagy világ rengető történés a háttérben. Egyszerűen csak meguntam azt az állapotot. Összeszedtem magam és lépésről lépésre újra kezdtem az életet. Effektív hajléktalanságból végül odáig jutottam 11 év alatt, hogy saját vállalkozásom van, 9 ember akinek a megélhetése tőlem függ és ez jó érzés
3/5 anonim válasza:
És miért? Meghalt az aranyhalad? Lelépett a kanid? Nincs Trónokfarka?
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobban fogod érezni magadat és erőt veszel magadon. Néha betegség után egy fürdéstől, tiszta ruhától egészségesebbnek éreztem magamat. Mi történt? Mi a rossz?
5/5 anonim válasza:
Egy idő után beindul az öntisztulás. Nem úszod meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!