Most leszek 8. - os imádok táncolni rajzolni is tudok az állatokat is szeretem de sajnos nem tudom milyen szakmát válasszak kétségbe vagyok esve tudnátok nekem ebben segíteni?
csináld azt amit én: menj gimibe, van plusz négy ebéd eldönteni mit szeretnél
vagy esetleg nyek, akkor öt év, plusz ha szorgalmas ügyes stb vagy akkor 0. végére van egy nyelvvizsgád
Bocsi angol a skybordom és gyorsan is irtam szoval ne tamadjatok a helyesirás miatt.
Elõzõ voltam
Én 8.ban a hobbimat választottam. 12 éve néptáncoltam akkor, és elég jól ment, szóval úgy gondoltam, hogy egyszer élünk. És bevált. Most 18 évesen táncot tanítok, külföldre hívnak táncolni, és mellette folytatom a tanulmányaimat ugyanebben az irányban.
Úgy vágtam bele az egészbe, hogy lesz, ami lesz. A 4. év végén megkapom az érettségit, aztán el tudom dönteni, hogy maradok még egy évre és két szakmát megszerzek (táncművész és rendezvényszervezés) vagy elindulok egy új irányba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!