Ha valaki azt mondja egy honlapra hogy Semmi extra nincs rajta akkor ezt hogy érti mondjuk én erről beszélek elmo.hupont.hu/?
Figyelt kérdés
És légyszi mielőtt írtok olvassátok el az oldalt.2010. aug. 3. 11:13
1/5 anonim válasza:
Ez az oldal nem nyújt semmi különlegeset. Legalábbis én nem éreztem vágyat a további nézegetésre.
2/5 A kérdező kommentje:
hogy lehetne még különlegesebb
vagy egyáltalán meddig olvastad el?
2010. aug. 3. 11:21
3/5 anonim válasza:
Én végig néztem, szerintem ez senkit nem érdekel, esetleg titeket. Olyan oldal kéne, ami foglalkoztatja az embereket, szívesen olvassák, de pl.: ez a Miley az én elképzelésem szerinte, fogalmam sincs mire van...
4/5 anonim válasza:
Megnéztem az első oldalt, de nekem nem jött be már az sem. Az igaz, hogy én ezekből a dolgokból már kinőttem.Majd lesznek biztos a te korosztályodból is válaszolók. Az ő véleményük jobban számít, mert a célcsoportot ők alkotják, nem a lassan 30 évesek :)
5/5 anonim válasza:
Ez az oldal egy szellemi maszturbáció. Nem ezt jelenti, ezt én mondom, miután semmit nem találok rajta, amit bármilyen odatévedő akármire is használhatna. Ha nem tűnik fel, hogy semmit nem adsz, akkor nem tudok segíteni, viszont te magadon továbbra is tudsz. Vagy így, vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!