Mit írnak a k-pop naplóba?
Figyelt kérdés
Mostanában hallottam a K-pop naplóról.
Oda mit szoktak / mit kell írni?
2020. júl. 20. 23:00
1/6 anonim válasza:
Ez nekem is új 🤔 9éve hallgatok kpopot, nem vagyok túl fiatal xd
3/6 anonim válasza:
Körülbelül 7 éve vagyok a kpop világában, de nekem is új volt most ez. Viszont ezt találtam:
Egész aranyos kis dolognak tűnik :3
4/6 anonim válasza:
Ez valami újkeletű dolog lehet. 10 év alatt egyszer sem hallottam erről. Pedig én elég hardcore módon benne vagyok mindenféle közösségben. (Reddit, Facebook, Discord, stb.)
5/6 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, aki ilyesmit vezetett. Ő speciel képeket ragasztgatott bele a kedvenceiről, kifejtette a legújabb comebackekről meg albumokról a véleményét, értékeléseket írt, stb. Én mondjuk sosem fogtam bele ilyesmibe, mindig lusta voltam hozzá (lol)
6/6 anonim válasza:
Én nem tudom, de youtuben láttam ilyen videókat. Nézz olyan videókat, hogy kpop bullet journal, és meg fogod látni, hogy ki mit ír bele. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!