Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik a lépései az USAba való...

Mik a lépései az USAba való kiköltözésnek?

Figyelt kérdés
Akiknek esetleg van tapsztalatuk elmagyaráznák hogy működik pl a zöldkártya vagy ezek? Mik a lépések a kiköltözéshez? És hogyan lehet megvalósítani? Nem fogok itt maradni az már biztos!

2020. júl. 20. 12:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, a 7-es válasza előtt Görögországtól délre indultam el de besz0ptam mert hirtelen csak egy sivatagot és pár majmot láttam. Majd építettem egy kis hajót ami a Kréta szigetéig elég volt majd 6000 euróért egy görög haza vitt Magyarországra. Sajnos utána keletre indultam és kicsit gyanúsak voltak a tankok egy határon majd rájöttem hogy nem arra van USA. Hazajöttem és rájöttem hogy nem beszélek angolul ( ki az a hülye aki ezt feltételezte rólam te jó isten) és ezért inkább hagyom a dolgot, hiszen félek a cápáktól az óceánban.
2020. júl. 20. 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Hogy beszélnél már angolul? A magyar se megy rendesen.
2020. júl. 20. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Ha viszont beszélsz angolul, miért nem olvastad el a vonatkozó hivatalos weboldalakat, amik a zöldkártyával kapcsolatosan MINDENT részletesen leírnak???
2020. júl. 20. 21:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Mert nem a száraz adatokra vagyok kiváncsi hanem emberi tapasztalatra vagy tippekre.
2020. júl. 20. 21:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tévúton jársz, ha azt hiszed, hogy mindenféle tippekkel és ügyeskedésekkel eredményre jutsz.

Már a határon az immigration officer ki fogja szúrni, ha simlizel.

És visszarak a repülőre.

2020. júl. 20. 21:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor megismerkedek Tinderen egy amcsival only jobbra
2020. júl. 20. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván nagyon nagy kereslet lesz rád, a mínuszos IQ-ddal és ordenálé stílusoddal. Minden amerikai nő vagy. :D
2020. júl. 20. 22:23
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mostmár itt élek San Franciscoban
2020. júl. 20. 23:11
 19/22 anonim ***** válasza:
17: ordenáré 😁
2020. júl. 21. 06:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja persze... ott ÉLSZ de a GYK-n érdeklődsz affelől, hogyan tudnál kimenni...😂😂😂😂😂

Ha meg illegálisan vagy kint, eleve kizárt a green card. Hisz elolvastad a hiatalos oldalakon... 😁

2020. júl. 21. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!