Saját készítésű táskát hol tudok eladni?
Hobbi szinten elkezdtem táskákat készíteni, igazából azért, hogy lefoglaljam magam. Csakhogy túlságosan is belejöttem, és kezdenek "ellepni" 😅. Ezért is gondoltam, hogy jó lenne ,hogy úgy szsbaduljak meg tőlük,hogx akkor akár pénzt is kereshetnek vele, és eladnám.
Nem tudom hol lenne rá kereslet. Itt gxakorin láttam például a meska.hu-t, Viszont nincs semmiféle vállalkozói papíron meg ilyenek, és úgy láttam az kéne oda. Esetleg lehet valahol "csak úgy" Eladni?
Köszi!
Az Etsy-n is lehet, olyan, mint a magyar Meska. DE jelentkezhet nálad álcázott adóellenőr, és akkor nagyon megszívod, hogy engedély nélkül csinálod.
Jobb lenne saját (nem csinált) cuccokat eladnod, mivel az 600 ezerig adómentes. Ha viszont készítesz valamit, ahhoz KELL a kisvállalkozói.
Köszönöm a válaszokat!
Külön koszi #3-as, erre voltam kíváncsi igazából, hogy valahol menne-e engedély nélkül, de ezek szerint nem. Köszi☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!