Milyen érzés berugni?
Figyelt kérdés
Még nem voltam, de kipróbálnám nos?2008. nov. 25. 18:54
11/17 A kérdező kommentje:
Na akkor fiú vagyok 15 leszek és ünnepelnék haverokkal, kocsma vagy valahol éjjel házelé beülnénk és iszogatnánk
akkor szerintetek jó, csak ha következetes vagy nem éri meg a másnaposság miatt ugye?
2008. nov. 25. 21:33
12/17 anonim válasza:
Ünnepelhettek, de mértékkel így 15 évesen, nincs tapasztalatod piával. Az első sör után mindjárt jobb kedved lesz, aztán 1 sör nem sör jelszóval jöhet a 2., utána még jobb kedvetek lesz, aztán mehet a 3., szóval, ha még nem ittál könnyű elszaladni a lóval, de még annak is aki már sokszor ivott. Egyébként ne legyen belőle rendszer, mert szerintem életed első 18-20 évét fejlődéssel töltöd, fejlődik a tested, agyad. Minek ezt akadályozni pár átmulatott éjszakáért? Középsuli után is még annyid időd lesz inni, mint a tenger, akár fősulin vagy akárhol. Én annó szalagavatón ittam először, nem bántam meg, hogy nem ittam előbb, nem vesztettem semmit.
13/17 anonim válasza:
Szerintem jó, de csak azután ha kitapasztaltad, hogy mennyit és mit bír a szervezeted. Nem vagyok nagy alkoholista, de benn vagyok egy olyan közösségbe, akikkel 13 éve ismerjük egymást és szinte minden másnap találkozunk (néptánc), így aztán elég gyakran kerül sor kisebb-nagyobb iszogatásra. Volt, hogy csúnyán berúgtam, és szar volt, volt hogy hánytam, volt hogy olyan másnapos voltam, hogy azt szerettem volna, hogy lőjenek tarkón, és volt olyan is, hogy berúgtam, jól éreztem magam, és másnapos sem voltam. Azóta kitapasztaltam melyik italok a vesszőparipáim, miket ne keverjek, mennyit igyak belőlük, tehát hogy hol a határ, és azóta nem is volt olyan, hogy úgy rúgtam volna be, hogy szarul legyek. Szóval szerintem jó dolog inni, de nem szabad, hogy ez alkoholizmusba csapjon át, főleg ilyen fiatalon.
14/17 anonim válasza:
Szerintem 1x mindenkinek be kell basznia istenesen ,h tisztában legyen a határokkal, meg, h tudja mennyit bír, de csak ellenőrzött körülmények között. Vagyis haveri kör, aki haza tud vinni ha úgy adódik. Egyébként másnaposan sokan sokszor megfogadták már ( én is), h soha többet nem iszom, aztán vhogy mégis sikerül. Egyébként a másnaposságra is vannak jó gyógymódok, nekem mindig beválik a kutyaharapást szőrével, azaz egy üveg gyógysör másnaposan. Ha pedig még észnél vagy akkor zsírosat kell enni meg sósat ( zsíros kenyér szalonnával pl.) vagy jó sok ásványvizet meginni ( min. 1 liter) és akkor nincs gond. Vagy nem akkora. Másnap is sok vizet kell inni.
15/17 anonim válasza:
Én tegnap rúgtam be előszőr. 16 vok. 2 haverommal voltam egy erdő szélén. Vettünk 3 üveg vörös bort. 2x 2L colát, 1 üveg 0.5 L-es kalinka vodkát, 2 L narancs fantát és 3 üveg (1.5L) kozel sört. Nos a borral kezdtük. Én az első üveg boros cola után kezdtem magam "jól" érezni magam. Én hol nevetgéltem, hol sírtam:D. Szédelegtem de kellemesen. Haverom már kicsit jobban be volt rúgva és elkezdett bemenni az erdőbe. A másik haverom aki csak épp be volt csiccsentve (nem mert sokat inni mert ő bicajjal volt és mondta h hnap mennek vhova és nem akar másnapos lenni) utána szaladt. Én is , bár én már eléggel csálén mentem, futás közben el is estem. Aztán haveromat kihoztuk az erdőből és elkezdett velem ordibálni (már nem emlékszem h miért, de valami nagyon hülyeség miatt). Ugye én is már be voltam rúgva elkezdtem sírni, hogy miért ordibál velem:D. És olyan szinten megijedtem tőle, ahogy ordított, hogy még jobban elkezdtem sírni. Azt hittem valami gyilkos pchiopata. Aztán a másik haverom lenyugtatott. Egyből el is felejtettem, nevetgéktunk tovább+ ment a pia ÉS INNENTŐL NEM EMLÉKSZEM. Haverom ma mesélte, hogy a tőlünk kb. 80 m-re való háznal valami buli volt. Én meg elindultam a házfelé ordítva h "mi a faszt buliztok, mingy oda megyek és a mentő fog elvinni titeket". A viszonylag józan haverom leállított és hazavitt mind a kettőnket. ( nem volt nehéz dolga mert a másik gyerekkel szomszédok vagyunk). Azt mondta h a hazaúton miközbe vitt minket. Végig ordítottam az utat és minde éjjeli járókelőnek bepofáztam vmit. Aztán eljött a reggel. Érdekes felébredtem és semmi bajom nem volt, se hányás se fejfájás. És most itt írok :) Na szal nekem ilyen volt az első...kár h csak az éjszaka felére emlékszem. Nekem az első marha kellemes volt. :D
16/17 anonim válasza:
Jó érzés de csak mértékkel!
Tudnod kell hol a határ ha meg mégse akkor kérlek ne bulizóhelyeken tapasztald meg!
17/17 anonim válasza:
És megbízható és ismerős haverokkal akik ha megborulsz vigyáznak rád hazavisznek pl. Mert egy szórakozóhelyen ha nem igy lesz és elalszol lehet kellemetlen ébredés pl ga penz paripa fegyver eltunik reggelre vagy bevitetnek a toxikologiara es reggel Zacher Gábor köszön neked bár még azzal jársz jobban ott legalább nem rabolnak ki. Ismerős társaságnál meg ugye leszerelt ajtolapon hazavisznek vagy elkopik a cipőd orra mire hazahuznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!