Honvédelmi/Millitary Táborokról élmények, vélemények, vagy bármi?
Már egy ideje gondolkozok, hogy jelentkezek egybe, de úgy nagyon semmit nem tudok ezekről a dolgokról.
Ilyenekre gondolok:
Először is az érdekelne, hogy egy ilyen helyre milyen korú emberek mennek el? Mármint oké, 12 - 18 év közötti a korhatár, de, hogy melyik korosztályból várható a legtöbb ember?
Az ott lévő felnőttek mennyire szigorúak? Gondolok itt arra, hogy a filmes-mindenkivel-üvöltözünk-hogy-megtanulják-a-fegyelmet és a ó-édesem-semmi-baj-csak-majdnem-megöltél-valakit között körülbelül hol helyezkedik el az ott lévő szigor?
Illetve bármi más ami eszetekbe jut és ezzel kapcsolatos, érdekelne.
Csak tudni szeretném, hogy mire vállalkozok ha egy ilyenbe jelentkezek.
Kedves Kérdező!
Én idén volta először katonai táborban, pontosabban a Honvédsuli táborában. Nálunk főként 12-16 évesek voltak. Van szigor, de úgy gondolom túlélhető. Fontos tudni, hogy itt nem fognak pátyolgatni, szóval kollektív büntetés van és azért is büntetés jár ha a körletrendezésnél vagy a ruházatodon hibát találnak. Nekem nagyon tetszett a tábor és életre szóló élményeket ad. A feletteseim szigorúak voltak, de nagyon jókat lehet velük beszélgetni és nagyon jó barátokra találtam bennük. Szerintem csak akkor menj ilyen táborba, ha tényleg érdekel a honvédelem. Fárasztó, de megéri. Nyugodtan írhatsz ha érdekel még valami. Ha honvédelmi táborba szeretnél menni, akkor szerintem a Honvédsuli táboraiba gyere.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!