Láttátok már ezt a botrányt okozó 2012-es videót?
...Mert ha nem, akkor nézzétek meg okvetlenül és másoknak is, adjátok le a drótot. 2012 december 21.-én eljön a rémálmunk napja és ezt még a híres "Discovery" ismeretterjesztő filmcsatorna is megerősíti. Ám de hogyan, az már megint más kérdés. Ha ezt megnéztétek, keressétek meg az eredeti filmet is mindkét nyelven, és nézzétek meg figyelmesen, ha van rá elég időtök, mert érdemes! Ismét egy hatalmas letromofolás és misztifikáció áldozatává váltunk. Nos erre varjatok gombot. Mit szóltok hozzá, hogy milyen fejetlenség, gondatlanság, nemtörödömség, mellébeszélés és álcázás megy ebben a világban?
Engem nem lep meg a dolog, ugyanis a Discovery pont annyira tudományos, mint a fűben megbújó kutyaszar.
Néha elég komolyan felhúznak az ott leadott baromságok.
Azt sem tudják mit beszélnek azon a csatornán, csal tudományoson hangzik. Ezért tartják pl jó bulinak percenként kimondani a technológia szót - úgy, hogy közben azt sem tudják mit is jelent.
Az ott elhangzottak egyszerűen áltudományos marhaság.
Jaj... persze majd pont napra pontosan tudják... Ezek csak jósolgatások, semmi tudományos alapjuk nincsen. Napkitörések mindig voltak és még eddig egyszer se vágták tönkre a Földet. Azt már könnyebben el tudom képzelni, hogy egy nagyobb napkitörés újra nomáddá teszi az emberiséget pár évre (kommunikáció, energiaszolgáltatás, elektromos gépek tönkremenetele után), de még ez is vitatható. Ha majd valóban jön a baj, akkor kb. 8 perccel előtte fogják megtudni az érintettek és nem évekkel előre jósolva.
Mást nem tudok mondani, hogy én nem hiszek benne...de majd 2012. december 21-én kiderül :)
anyám....
na figyu! ha meg kell halni, hát meg kell halni. de én se hiszem, hogy pont akkor fogunk. a discovery is csak azokra a témákra kattan rá, ami éppen divat. aztán felfújja, pánikot kelt, csak azért, hogy jó legyen a nézettség és kész. félelemben akarsz élni 2012-ig? szívj inkább füvet és te is jósolj 30-ra világ végét, aztán kövess el tömeges öngyit a többi fosóssal.
Ezt pont láttam a tévében.
Nincs benne semmi botrányt okozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!