Őszintén erről mi a véleményetek?
A barátnőm apja reggel össze hányta a wct. Mikor mentem WC-re már éreztem is, hogy cseszett büdös van és akkor mondta a barátnőm , hogy az apja behányt és nem takarította le a wct maga után. A a barátnőmtől a saját terhes lánya után elvárja, hogy takarítsa le a WC-t. Én nem várom el a terhes barátnőmtől, hogy ilyen dolgokat csináljon a másik fele meg az, hogyha ilyet is lát meg érez elkezd hányingere lenni meg öklendezik. Ugye persze én takarítottam le a wc - t drágalátos apja után, majd mikor a barátnőm anyja jól lecseszte (mert ugye nem volt itthon) annyit mond, hogy kitelik az időmből, hogy utána takarítsak. Meg az apja f@@zát azt.
Megjegyezném olyan is volt, hogy mikor ennek a f@@z embernek hasmenése volt akkor meg a WC-t sz@#ta össze rendesen és azt is még elvárta a terhes barátnőmtől, hogy ő csinálja meg én meg akkor meg dolgoztam. ( az anyja meg nem volt otthon mert ő is dolgozott). Megjegyzem egyébként, hogy ez az ember elég nagy alkesz állandóan folyamatosan iszik, vedel liter számra issza a bort meg a sört.
Meg persze a pálinkát hétvégén.
Néha a fejembe lejátszodik egy olyan jelenet, hogy rendesen megmondom neki a véleményemet, beszólok neki ő emelné rám a kezét mert nem tetszik neki az igazság de az ütés elől meg úgy kitérek, hogy megragadom a karját amit felém emelt és jól ellentétes irányba megtekerem, de nem úgy, hogy kitörik.
Most komolyan az ilyen kocsog emberekről mi a véleményetek?
En nem birnam ki
Gondolom a baratnod szuleinel laksz,igy hat ezen nem nagyon lehet valtoztatni viszoont tehettek ellene ugy,hogy kulon költöztök
Beszéld meg a baratnoddel hogy ez nem mehet igy tovabb mert ez nem termeszetes es menjetek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!