A teljes önellátó gazdálkodás megoldható szerintetek ?
Sokat gondolkodtam az eletemen.
Meg fiatal vagyok de már dolgozom pár éve.logikusan végig gondolva elborzaszt a gondolat hogy az élet annyiból al hogy eljarunk valami szar helyre melózni hazamész pihensz josz megint. a pénzt meg feleled amit kapsz félretenni nem tud az ember egy sima melós fizubol ha külön lakik a szüleitől pláne ha családja van .
Ez az egész egy ro.adt körforgás amiből nincs kiút legalábbis aki nem ért valamihez sokkal jobban mint mások.
Így jött az ötlet hogy mivel a világ a "szar" igaza van azoknak az embereknek akik ki akarják szakadni belőle szerintetek ez mennyiben járható ut? Mekkora terület kell hozzá? Egyedül megvalósítható?
Alföldön fillérekért vannak elhagyatott tanyák vagy nagy telekkel rendelkező nyaralók gondoltam idővel veszek egyet és kialakitom úgy hogy alkalmas legyen a céljaim ra aztán abbahagynam a melót és megpróbálnam élni új életem.
"az élet annyiból al hogy eljarunk valami szar helyre melózni hazamész pihensz josz megint."
Tegyük fel, hogy létezik az önellátó gazdálkodás. Hogy képzeled a dolgot? Az teljesen magától működik, vagy azért neked is kell beletenned "némi" energiát, hogy működjön? Értsd: mi a különbség? A te nézőpontoddal: azért dologozol, hogy egyél, azért eszel, hogy dolgozni tudj. Ez miben változik egy "önellátó gazdálkodás" esetében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!