Tetszik az Eszter név? Mi a véleményed róla? Mi jut eszedbe róla?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 16:46
11/23 anonim válasza:
Barátnőm is Eszter, emiatt elfogult vagyok a névvel kapcsolatban, azaz tetszik :D
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy volt akinek tetszett- és akinek nem tetszett! És annak is, hogy másnak is ez a neve!
2010. aug. 2. 17:00
13/23 anonim válasza:
Nekem a nagynénémet,az ő lányát és a barátnőm húgát is Eszternek hívják.Nekem tetszik!
14/23 anonim válasza:
elfogult vagyok, mert Márai az egyik kedvenc íróm és mindig az Eszter hagyatéka kisregénye jut róla eszembe.
a másik ami eszembe jut az nekem is az eszterlánc :)
amúgy téged hogyan szoktak becézni?
15/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név :) valamiért a nyári napsugár jut eszembe róla :D na meg a kishúgom :)
16/23 A kérdező kommentje:
Sok becenevem van, nagyon szeretem az Esztit, az Esztikét és az Eszterkét nem szeretem :-( Ja, és még szeretem a Szticut is! Vagy Eszticu :-)
2010. aug. 2. 17:07
17/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név :)
A nagymamámat így hívták :) Nameg az unokahugomat is, de ő még él :D [9éves lesz :]
18/23 anonim válasza:
Nekem Esztike jut rola az eszembe. :]
19/23 anonim válasza:
Nem azért mondom, hogy megbátsalak de ilyen magas labdát nem lehet kihagyni. ESZTER BETERPESZTEL? Nekem ez jut eszembe a nevedről.
20/23 anonim válasza:
Nem értem miért csípi egyesek szemét,ha véleményt kér a kérdező,és esetleg van aki negatív véleményt ír.Az nem hasznos?Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!