Csak szerintem ment Nessaj rossz irányba?
Figyelt kérdés
Nos ez csak az én vélemény és csak kérdezni szeretném, hogy ez az új Nessaj kinek, hogy tetszik mivel a Coca Cola már rongyá támogatta így én nem élvezem a videóit nekem jobban teszettek a rekació videói, don,t starve elmúlt év félévben én nem nézen a videót rá nézek mennyi megtekintés 100k körül motog régen egy reak vidire jött neki 1milla sokkal jobb a videó miősége hang kép minden jobb de akkor is én sokkal jobban szerettem mielött nem kezdték el szponzorálni :( ne haragudjatok a helyesírás miatt nem rég lett gépem meg kell szokni a billentyűt :D írjátok le a véleményeteket?.2020. júl. 8. 22:28
1/6 anonim válasza:
Nessaj egy büdös alkoholista,#$#&$!
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy alkoholista-e de engem a szponzoráció körüli téma érdekel
2020. júl. 8. 22:54
3/6 anonim válasza:
Én kedvelem őt most is, nem attól függ hogy jó e abban amit csinál hogy támogatja e őt valaki, vagy sem.
4/6 anonim válasza:
Úr isten jelentetted,te trágya! Most elvisz a tek?
5/6 anonim válasza:
Én még mindig bírom. Egy kicsit megváltozott, de a szponzorációkat véleményem szerint jól kezeli, a Dr. Netrefeles tartalmak is bizonyítják. Más tartalomgyártók eladják magukat egy szponzorációval, de Nessaj csak poénból mondja a szponzorált videókban a "nagy szavakat", amúgy is a munkásságában semmi komolynak tűnőt nem kell full komolyan venni :D
6/6 animefanevör válasza:
!!Saját vélemény!!
Gondolj bele, hogy ha nem támogatnák, miből keresne, tartaná el az élettársát és a kisfiát?
Én értem, hogy meg lehet élni a YouTube-ból, de ettől a kontent és Nessaj nem lett rossz ember, a reakció videók pedig úgynevezett "tartalmatlan tartalmak" (hogy őt idézzem) és nem látsz kb semmi újat. Az ő célja ennek az ellentéte, hogy valami újat mutathasson, 'taníthasson' a nézőinek.
Én is néha visszasírom ezeket a videókat, de egyáltalán nem ment rossz irányba, én mai napig vörös fejjel röhögve nézem végig a videókat (amik erről szólnak) és fél órát sírok a Story-alapú játékokon.
Nessaj egy jó videós, és ő egyszerűen csak elfogadott egy ajánlatot, amit az élet (esetünkben a Coca-cola Magyarország) kínált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!