Szeptembertől új suli, gimnázium. Hogy barátkozzak? :S
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy barátkozós típus, senkit se ismerek az új suliba.. hogy barátkozzak??
14L
2010. aug. 2. 14:51
11/15 anonim válasza:
Én amióta cicit villantottam, azóta partyarc vagyok.
15/F
12/15 A kérdező kommentje:
fasz kivan veletk, takarogyatok innen büdösparasztok!!
Élvezed hogy arc+név nélkül itt faszoskodsz, de élőbe te vagy a "lúzer". SZÁNALOM.
Várom még a normális válaszokat, köszönöm.
2010. aug. 2. 15:14
13/15 anonim válasza:
Mondjuk te is név és arc nélkül kérdezel. Csak annyit tudunk rólad, hogy nem vagy hajlandó cicit villantani.
14/15 A kérdező kommentje:
OK.
Kár ezért az oldalért, hogy ennyi nyomorék emberrel van tele.
2010. aug. 2. 17:42
15/15 anonim válasza:
Add onmagad. Sajat tapasztalatbol mondom,hogy ne mondj rosszat senkirol,meghogyha egy kicsit megismerkedtel veluk... es ugy erzed,hogy beilleszkedtel. Igy egy ev utan ugy erzem,hogy csak most ismertem meg oket igazan.. ne kapkodj el semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!