Mit tegyek a barátnőimmel? Érdemes még ápolni a kapcsolatot vagy nem?
Férjem külföldi állampolgár, egy magyarországi egyetemen tanultunk, itt ismerkedtünk meg. Két évet jártunk együtt az esküvő előtt, bár nem éltünk együtt. Barátnőimmel is találkozott, megismerte őket. Három barátnőm van, akikkel szintén egy csoportban voltunk, kollégisták. Az egyetem után az ország legkülönfélébb városaiban éltünk, de 3-4 havonta mindig találkoztunk. Az esküvőnkön is ott voltak, majd a búcsú partin is és fogadkoztunk, hogy jönnek hozzánk külföldre és ha hazamegyek Magyarországra, mindig találkozunk.
Esküvő után én jöttem a férjemmel külföldre és már 3 éve itt élünk. 3 év alatt kétszer voltam otthon két-két hetekre. Először még tudtunk találkozni, de utánna már nem, mert sajnos a két hét nagyon kevés és nem férnek bele a barátok is. De mindig tudták, hogy hazamegyek és én mindig mondtam, hogy jöjjenek el hozzánk, amikor otthon vagyok.
E-maileket rendszeresen küldtem nekik. Eleinte irtak is, de az utóbbi időben nem válaszolnak. Közben kiderült, az egyik barátnőm babát várt, már meg is született és nekem nem is irta meg. Csak az iwiw-ről tudtam, hogy van babája. Irtam neki, hogy gratuláljak, de nem válaszolt arra sem.
Tudom, hogy 3 év nagy idő és nekem már itt is vannak új ismerőseim. És nem tudom mit tegyek? Azzal, hogy eljöttem otthonról, lezártam valamit és magam mögött hagytam. Érdemes még felvenni a kapcsolatot a barátnőimmel, és érdemes még irogatni nekik, mikor úgysem válaszolnak vagy hagyjam a fenébe és már csak emlékezzek rájuk?
Keress új barátokat, szerintem Ők is ezt tették, azért nem vagy fontos nekik. Ugyanígy jártam én is 2 barátnőmmel is.
Egy darabig bántott, de már nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!