Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 19 éves lány vagyok a barátom...

19 éves lány vagyok a barátom meg ütött kék zöld foltok vannak mindkét karomon és lábamon és az arcom is be dagadt ez az eset tegnap történt rendőrt hívtam de nem volt semmi említésre méltó mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ki jöttek de nem mertem beszélni mert ő Is ott volt a hátam mögött a lényeg hogy most ál híreket terjeszt rólam és képernyő fotóm is van róla ezzel is lehet feljelentést tenni (rágalmazásért)? Illetve ha régebbi dolgot mesélek el hogy combon lőtt légpuskával “véletlenül”? Fel szeretném jelenteni hogyan induljak el ezen az úton?

2020. júl. 4. 12:04
1 2
 11/11 L-chan válasza:

Nyugodtan tehetsz a rendőr előtt fejlenetést, ha ő is ott van, nem mehet neked, a rendőrök beavatkoztak volna, és lehet hamarabb adnak neked igazat.

Én javaslom a feljelentést, minél előbb egy kórházat. Ha fenyegetve vagy otthon (nem mehetsz el, nézi a mobilod), inkongnító módban keresgélj! Családvédelmi csoportok, stb. Messengeren is van inkongnító mód, ha írni akarsz valakinek, 1 perc után törli az üzeneteket.

2020. okt. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!