Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 26 éves pluszosan is szűz...

26 éves pluszosan is szűz valaki annak csak a prosti maradt?

Figyelt kérdés

#szűz #szüzesség #prostituált #Him rinygó #Húsz éves szűz
2020. júl. 3. 09:29
 1/9 anonim válasza:
12%

26 éves pluszosan? Mi a plusz a 26 évesben? Xd

Rajtad múlik, de alapvetően azt gondolom, hogy nem. Nem kell az orrára kötni azongyomban viszont már nincs olyan nő aki +26 éves kisfiúval szeretne szexelni. Érett, tapasztalt férfit keresnek, főleg ha az egy 30 vagy közel 30 éves férfi.

2020. júl. 3. 09:42
 2/9 anonim válasza:
16%
Én még mindig szűz lennék ha 18 évesen nem lettem volnam, l prostinál egyébként 33 éves vagyok
2020. júl. 3. 09:55
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első,nem szeretnék lányal lenne,bár már sokszor elgondolkoztam azon ,hogy anyira nem jön össze egy fiúval semmi sem inkább már lezbi leszek,de egyszerűen az annyira természet elennes.

"Nincs olyan nő aki kis fiúval akar szexelni"hát mivel nem vagyok fiú ezzel nem lesz baj,lány vagyok.

Igen,várok az igaz szerelemre meg arra hogy egy fiú szeresen végre ,de úgy érzem sajnos soha se jönn el,az összes fiú aki kikezd velem csak meg akar fektetni ami nekem nem jó ,mert összinte érzelmekre vágyok.

Szoval úgy érzem soha se lesz olyan fiúm aki tényleg szeretne és nem csak lefektetni akarni,ezért gondolkoztam egy prostin ő legalább törődne velem ,ha eleget fìzetek neki,hátha ,mert azok a fiúk akik nem szerelemből akarnak velem lenni csak lefektetni ( vagy is az összes ) azok tuti nem törődnének az emberel.

Vagy te mit gondolsz eről,keresek inkább lányokat,de az olyan fura?

2020. júl. 3. 10:06
 4/9 anonim válasza:
25%

Első vagyok

Bocsánat, odaírhattad volna a végére, hogy N vagy, vagy F. Egyértelmű lett volna és tudom, hogy milyen, kihez szóló véleményt formálhatok. Ne haragudj!

Így, hogy nő vagy abszolút nem gáz! Szerintem ne erre alapozd az életed, a párkapcsolataidat, hogy szűz vagy-e vagy már elvesztetted. "Sose lesz fiúm".

Viszont amit baromi nem értek, hogy azt érzed mindenki megakar fektetni és csak játszadoznak veled a férfiak veled mégis elmennél kurvának/hímkurvához, hogy ők megbecsülnek!?!?!?!?!

Ők még inkább lesz*rnának téged, ők főleg nem úgy tekintenek rád, mintha egy nő, de még ember sem, mint egy " akivel beszélsz de csak megakar fektetni". Akivel beszélsz valamiért beszéltek (mindegy ki kezdeményezett) de van szimpátia, bejössz neki, egy jó szexszel meg meglehet fogni egy férfit ergo bármi, komoly kialakulhat :) de a prosti életben csak eszközök. Elmész, "szeretkeztek", és ennyi. A soha viszontlátásra.

Szerintem gondold át, hogy bátor vagy és kudarc ér vagy örökre remete életet fogsz élni, hogy nem lesz senkim, egyedül fogok meghalni. Nyilván ez a legkönnyebb, nyalogatni a sebeket de hosszútávon szerintem nem kifizetődő! :-)

Sok sikert!

Ha privátban szeretnél beszélgetni vagy van kérdés írj!

2020. júl. 3. 10:34
 5/9 anonim válasza:
7%
Jaaa elfelejtettem, hogy a leszbikus dolgot heteroszexuálisként! ne erőltesd, nem fog jó kisülni belőle.
2020. júl. 3. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha prostizni akarsz menj el.

Ha csajozni akarsz, tanulj meg beszélgetni és figyelni a másikra.

2020. júl. 3. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

.... És legyen munkád.

Senkit nem érdekel egy naplopó!

(unoka tesóm ilyen: az anyjával tartatja el magát és sosem megy ki az utcára és nyafog, hogy nincs csaja...)

2020. júl. 3. 15:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok (ìrtál) aranyos vagy.:)
2020. júl. 3. 15:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves hatos!

Írta hogy lány és nem fiú.

Nem mindenki a pénzre megy van aki örülni neki ha végre lenne valaki aki szereti és foglalkozik vele és nem csak a pénz kell neki.

2020. júl. 31. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!