Milyen történetet írsz?
Ha írópalánták vagy és írsz valamilyen sztorit, akkor megosztanád velem?
Linkeld be a történeted, írd meg az életkorod és hogy hány éve írsz!
Írok. Én inkább hobbi írónak nevezném magam, mint palántának.
Csak akkor osztom meg, ha kedveled az LMBTQ+ történeteket.
Az életkorom a nickemben van, és 13 éves koromtól írok, bár többször abba hagytam, újra kezdtem. Akkoriban inkább sci-fit, majd fantasyt, végül újra sci-fit írtam.
Az utóbbi 5 évben írok intenzívebben, és folyamatosan. Jelenleg 85 történetem van. Szeretném elérni, és meghaladni a százat.
Én nem olyan régen kezdtem el írni, de magam is megkell mondjam, hogy elég sokat fejlődtem azóta.
Leginkább fantasy témában alkotok, egyszerűen imádok játszani a képzeletemmel és ezeket mind a történeteimbe/novelláimba megírom. Emellett ezeket próbálom illusztrálni. Álmaimban szereplő lények, jelenségek adtak ennek mintát.
Persze nem csak ebben a kategóriában írok, de a legtöbb az fantasy és horror.
A legelső ilyen irományom egy novella, ami egy lányról szól, akit mindig is érdekelt a természetfeletti erő. Gondatlan cselekedet miatt a sorsát megpecsételte, szinte az egyik legveszélyesebb démon kegyeinek adta magát, tudatlanul.
Ha szeretnéd, privátban írj egy e-mail címet és át küldöm.
mindenki fantasyt ír? :)
én nagyban gondolkodtam, legalább 5 kötetes folytatás
el is kezdtem a főhős gyerekkorától, de ahogy haladok vele, remélem be tudom majd fejezni
legalább 3 éve irom, és már eltelt egy hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!