Normális az, ha valaki úszás közben az öltöző szekrényének a kulcsát a rövidgatyája zsebébe rakja?
Figyelt kérdés
Ráadásul ez nem úszónadrág, hanem egy laza, nem passzentos rövidnadrág. És az öltözőszekrényben ott van belépőkártya, kulcs, pénztárca iratokkal (lakcímkártya is), mobiltelefon és ruhák. Szerintem aki ilyent csinál, az egyáltalán nem ügyel a vagyonai biztonságára, mert simán elhagyhatja a kulcsot. Vagy Ti másképp gondoljátok? Azért érdekel, mert az illető személlyel megbeszéltük, hogy ezt megkérdezzük, mások mit gondolnak erről, mert őszerinte a víz nem tudja "kiemelni" a hullámaival a naciból a kulcsot. Szerintem meg ki tudja úsztatni a víz onnan, és ha nem veszi észre időben, akkor rosszul járhat.2010. aug. 1. 21:20
1/4 anonim válasza:
Nem, nem normális. De egyébként hová lehet/kell rakni? Mert nekem még csak olyan volt, hogy "karkötőbe" épített érzékelő, és az nyitotta meg zárta az ajtót, de végig a csuklómon volt szorosan. De a kulccsal mit lehet kezdeni?
2/4 A kérdező kommentje:
Kösse rá a nacijának a kötőjére vagy a nyakláncára vagy a karkötőjére szorosan. Szerintem. De ő azt mondja, úgy sem úsztatja ki onnan a víz.
2010. aug. 1. 21:30
3/4 anonim válasza:
Én eddig bármit raktam a zsebembe, aminek volt valamicske "súlya", az mindig benne maradt. De próbáld ki egy 20 Ft-ossal, hogy ott marad-e :) Meg fogsz lepődni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez érdekes.
2010. aug. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!