Hol találok Budapesten nyári munkát a 15 éves lányomnak?
Őszintén, ki venne fel egy fiatalkorú, képzetlen, gyakorlatlan lányt, mikor bagóért kap a vírus miatt profikat?
Legalább finom, csinos lány?
Kérdező: ha leírod, hogy lányod van, jönnek a p.rverzek. Mindenféle rosszindulat nélkül írom: legközelebb a gyerekem szót használd. :)
Amúgy: Diákszövetkezeteknél kell próbálkozni. (igen, még többnél és mégtöbbször, akár kicsit rámenősnek lenni), ismerősnél, vagy célzottan ilyen hirdetéseket kell keresni a neten, amiben említik a diákmunkás szót.
Remélem segítettem valamit, de őszintén, ez a pár hónap elég rövid idő ahhpz, hogy találjon munkát a járvány miatt. Az én tesóm 17, se idén, se tavaly nem jött össze neki, pedig keresett folyamatosan.
2.-nak.
1. vagyok.
Nem perverzióból írtam, és te is tudod, hogy egy csinos, hamvas lány könnyebben kap melót, mint egy husos, pattanásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!