Honnan van pénzük rá?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy vadi új clk mercit, benne két "nemcigány" emberrel, akikből még az érettségit sem nézem ki. Később láttam 5(!) autót egymás után, a legolcsóbb is 30 milla volt, a legdrágább 40-45. Mindegyikbe egy kopasz, tetovált ember ült, és nem néztek ki ők sem túl értelmes társaságnak. Sőt...
Mit tudnak ezek az emberek, amit más egyébként tanult társaik nem? Mert bár látni drága kocsikban is normálisan kinéző arcokat, de ők vannak kisebbségben. Tudom naiv vagyok, de ennyi maffiózó csak nincs az országban... (És ez valamennyire költői kérdés is:D)
2010. aug. 1. 20:16
1/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem tisztességes úton megszerzett pénzből vették.
3/4 anonim válasza:
Bűnözésből. Védelmi pénzek, maffia, olajszőkítés, csempészet.
Ismerek pár ilyen tagot civilben boltos meg az isten tudja még milyen trógermunkáik vannak de közbe meg ilyenek azok is.
4/4 anonim válasza:
Behajtás védelmi pénzek kábszer kereskedelem információ kiszivárogtatás stb... Tény h olyan tuskók h a saját nevüket nem tudják helyesen leírni de valahol van némi sütnivalójuk hisz akárkinek nem össze még fekete úton sem egy ilyen autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!