Hogy lehet megkérdezni szabályosan, hogy miért vagytok ostobák?
Miért játszod az okosat, ha azt sem vagy képes felfogni, hogy az oldalnak van szabályzata?
"(a) Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni.
(b) Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja..."
Igen, mivel a kérdezők és a válaszolók egyazon emberek.
Mivel az volt régen itt a mottó, hogy "amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted", ezért úgy gondoltam, hogy tényleg megkérdezhetem és nem törlik.
Te se vagy sokkal okosabb, pont ez volt a kérdésem lényege, hogy hogyan kell úgy feltenni, hogy ne ütközzön a szabályzatba.
ostoba: értelmileg kihívásokkal küszködő
:-DDDD
"Egyébként azért, mert te valami okból kifolyólag ostobának tartod az egyik kategória látogatóit, attól még nincs igazad."
Azt se tudod melyik kategóriáról van szó és hogy milyenek ott az emberek. Zsigerből rámondod emberekre, hogy nem ostobák úgy, hogy azt se tudod kikről van szó. Ebből látszik, hogy te nem érvelni próbálsz, csak engem befeketíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!