Miniwebshop-ról valakinek vélemény / tapasztalat?
Figyelt kérdés
Interneten kerestünk mosogató csaptelepet és ezt az oldalt találtuk, ahol van olyan, amilyet szeretnénk és árban sem olyan vészes. Esetleg valaki rendelt már onnan?
Tapasztalatokra, véleményekre lennék kiváncsi. :)
2020. jún. 24. 08:08
2/3 anonim válasza:
Erre keresem én is a választ, mert 3 hete rendeltem innen gránit mosogatót. Rügtön megérkezett a visszaigazolás, amiben azt irták 10-14 nap a szállitás, majd irták, hogy jelenleg nincs készleten. A megadott telefonszámon nem lehet őket elérni, mert állandóan foglatnak mondja a munkatársukat.
Szóval nekem már nem sok bizodalmam vannak feléjük. Te, azóta biztosan választ adtál akár magadnak is.Ha végül rendeltél innen vmit, neked mi volt a tapasztalatod?
3/3 Blue Emoji válasza:
Szombaton rendeltem egy zuhanytálcát, szerdán megkaptam. A dobozban nem az a termék volt amit rendeltem, hanem egy hasonló. A GYK-n lévő tapasztalatok alapján meg sem próbálom kicseréltetni. A termék a Miniwebshopon 50%-al olcsóbb volt, mint a hasonló termékek más oldalakon. Marad amit küldtek, de te aki ezt olvasod légy okosabb, és ne rendelj erről az oldalról, ha csak nem szereted a szákbamacskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!