Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Most végeztem el a nyolc általánost és nyáron dolgozni szeretnék Győrben. Az ének a gyerekek és az állatok körében szeretnék leginkább elhelyezkedni de igazából bármilyen Állást elvállalnék így nyári munkára. Esetleg tudnátok segíteni hogy ezt hol tudnám elkezdeni és hogy jutnék munkához minél hamarabb?2020. jún. 18. 20:43
1/3 anonim válasza:
Sajnos 8 általános után nem tudsz rögtön elmenni dolgozni, ajánld fel embereknek, hogy takarítasz/kertészkedsz/... pénzért! Vagy el is adhatod a dolgaidat ha pénzt szeretnél keresni:)
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is most végeztem, simán tudsz találni diákmelós munkákat. Obiban is tudsz akár dolgozni raktáron legálisan, nézz utána a melódiák oldalán. Sok sikert😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!