Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Huséggl terhelt mobilt eladhat...

Huséggl terhelt mobilt eladhatok, ha nekem csak az előfizetés kell?

Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 16:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
részletről nem volt szo. trollnak nevezel, de te trollkodsz.
2020. jún. 27. 20:27
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi az a hűséggel terhelt mobil?
2020. jún. 27. 22:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Ne etessétek a trollt!

Biztos, hogy az, hiszen ezer lehetőség lett volna a tíz nap alatt a szolgáltatót megkérdezni.

Meg egyébként is: ki vesz magánszemélytől telefont (közel) teljes áron. Én biztos, hogy nem.

Ha valami előfizetés mellé 60 ezer, „rendes” boltban ugyanaz 90 ezer, én nem fogom a kérdezőtől megvenni (bontatlan csomagolásban sem!) 90 ezer forintért, de 80, vagy 70 ezer forintokért sem.

2020. jún. 28. 10:40
 24/27 A kérdező kommentje:
"Biztos, hogy az, hiszen ezer lehetőség lett volna a tíz nap alatt a szolgáltatót megkérdezni." És miből gondolod hogy nem tettem meg? Látod látod mégiscsak te vagy a troll, hulyeségeket találsz ki, majd leirod.
2020. jún. 28. 12:16
 25/27 A kérdező kommentje:
"Meg egyébként is: ki vesz magánszemélytől telefont (közel) teljes áron" ujabb ostobaság kitalálása, amit szintén nem irtam le, de te igen
2020. jún. 28. 12:17
 26/27 A kérdező kommentje:
"Ha valami előfizetés mellé 60 ezer, „rendes” boltban ugyanaz 90 ezer, én nem fogom a kérdezőtől megvenni (bontatlan csomagolásban sem!) 90 ezer forintért, de 80, vagy 70 ezer forintokért sem." Nagyon sokminden olyant megvesznek amit te nem. Unatkozhatsz nagyon, ezért torllkodsz itt...
2020. jún. 28. 12:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Utoljára kérdezem: mi a gondod?

Eladhatod a telefont. Nem ezt akarod tudni?

2020. jún. 28. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!