Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jó termék akne hegekre?

Jó termék akne hegekre?

Figyelt kérdés
Sötét piros foltok/hegek maradtak az arcomon, valamilyen krémet vagy terméket keresek ami tényleg működik, az ár nem számít

2020. jún. 16. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen szer.
2020. jún. 16. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Wow hat ez hasznos válasz volt, koszi
2020. jún. 16. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bőrgyógyászhoz menj el, majd ő ajánl valamit.
2020. jún. 16. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért kérdezed ha nem fogadod el más válaszát. Pláne olyanét, aki tudja, miről beszél. Wow..... Csiribú csiribá babapopsi arc..... Nem gondolod ha lenne ilyen szer tudna róla mindenki. Tudod miért nem tud róla senki? Mert nincs ilyen szer.
2020. jún. 16. 20:59
 5/6 anonim válasza:
Én is aggódom, hogy a fiam arca heges marad a pattanások nyomaitól. Ezért mentünk el bőrgyógyászhoz és belekezdtünk a Roaccutan kezelésbe. Szerintem sincs az a szer, ami elmulasztaná, max.ezek a drága kozmetikai kezelések halványítják. Bár azon is voltunk egy 3 alkalmas hámlasztó kezelésen, de semmit se ért. Esetleg a bőrgyógyászaton elérhető drága kezelések érhetnek valamicskét. Lézeres vagy ilyesmire gondoltam.
2020. jún. 17. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló. Neked legalább van róla fogalmad mi a pálya. Sok dolgot lehet olvasni. Napozástól, krémeken át a hámlasztásig. Rengeteg jó tanács létezik.... Őszintén érdemes beszélgetni egy hozzá értő orvossal. Ő megmondja, mi a pálya. És a válasz nem lesz szívderítő.
2020. jún. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!