Mennyi esély van arra, hogy 2010 novemberében kitör a III. világháború?
Helló! A 2012 decemberre meghirdetett világvége, vagy mi a szösz, kimaradt. Miféle jósnő ez? Ja, vagy akkoriban mikor még élt nem volt szó - még nem találták ki az ügyeletes idióták - a 2012 decemberében esedékes betevő világvégéről. (Világvége nélkül egy tapodtat se!):D
A III. világháborúnak igen csak igyekeznie kell, (a felkészüléssel) mert már csak három hónap van vissza!
Hajrá! Lehet, hogy menni fog! csak kicsit akarni kell! :D:D:D
dellfil
Tényleg...,a vakasszony kihagyta a 2012-t!Még ilyet..
Kb. akkor ennyire lehet hteles a világháború is!
Pedro: annyi hülyesépget irogatnak a világvégéről meg most errről,hogy az ember azt se tudja hova kapkodja a fejét!:D Mindig kifognak valamit találni...
ez a vakasszony kihagyta azt is,hogy 2000 ben megáll az élet..,mert ezt is jósolták,hogy mikor 2000-re vált a naptár megáll az idő,vagy mi:D Ez se jött be!!:P
Szerintem ne higgyetek ennek az oldalnak. :)
"New yorki kereskedelmi központ 2000. szeptember 11-ei lerombolását"
Ez véletlenül nem 2001-ben volt? Vagy leromboltak egyet 2000-ben is?:)
Amúgy ha valaki kíváncsi a többi jóslatára is:
A kedvencemet kiemelném:
2125: Magyarország jeleket kap az űrből
válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:25
2001-et irt az általad belinkelt is! De én bizom benne,hogy semelyik jövendőmondónak nem lesz igaza!!!
"Mert már elegem van ebből a szenny világból, egy jó kis világháború helyretenné a földet..."
Jah,csak ahoz túl is kell élni a háborút..:P
Most vagy én nem ismerem a számokat, vagy te nem. De segítek egy csöppet. :)
Itt egy print screen:
Az tényleg 2001 lenne?:)
A világháború érdeklődés hiányában elmarad.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!