Más is érzi, hogy a jövője kilátástalan?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok gyárban dolgozom, úgy érzem, hogy ezt nem tudom csinálni egész életemben alamiusnaért.
Ember csak robotol 2-3 műszakban alig keres és tönkremegy így nem látom értelmét az életnek. Alapsulim van még jártam középsuliba, è anyagiak miatt abba hagytam, hogy dolgozhassam. Van így még valaki?
2020. jún. 14. 17:06
11/11 anonim válasza:
Kicsit későn válaszolok, de megosztom én is.. Igen én is kilátástalan vagyok, érettségivel, diplomával. Nem piacképes a papírom, de komolyabb szakhoz nem lett volna elég eszem sajnos.. Irodai munkát végzek jelenleg határozott ideig alacsony fizetésért. Nem látom én sem a kiutat, hogy legyen saját lakásom szülőktől külön, családra mégkevesebbett egyéb más privát dolgok miatt is..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!