Miért olyan kényelmetlen farmerban aludni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 11:49
1/3 anonim válasza:
Mert nem találod meg a helyed(a kènyelmes pontot ahogy el tudsz aludni),nem tudsz úgy “mozogni”/nyújtózkodni akár összegörnyedni...mièrt alszol egyáltalán farmerben?
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon rövid combig erő farmer rövid gatyám plusz nagyon bő laza, én szeretek benne aludni nekem valahogy kényelmes, simán boxer alsó nélkül fel veszem és ennyi laza szabadon van, sokszor alszom abba, volt olyan hogy egyik haverom nálam aludt nem úgy készült kölcsön adam neki bő laza neki pont ez volt jó mivel nagy darab a srác, mondta neki is nagyon kényelmes volt max eleinte volt fura neki.
3/3 anonim válasza:
2 válaszomra ami le maradt, éjszaka hogy ha elő fordul mag ömlés akkor legalább nem ázik át mind egy sima gatya, így ágynemű nem lesz olyan csak a farmer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!