Veletek volt már olyan, hogy este megtámadtak, kiakartak rabolni, vagy esetleg valami rosszabb (megerőszakolni)?
én állandóan egyedül mászkálok, fiatalabb koromban volt 3szor is hogy meg akartak erőszakolni, fura hogy mindig megúsztam valahogy. bár az egyiket csak azért mert annyira öreg volt a nyomorékja hogy nem állt fel neki és nem tudta berakni... de így is undorító volt.
tenni ellene? én próbáltam mindenre felkészülni, de mikor ott van az ember hogy megtámadják nem nagyon tud tenni semmit ha nem elég erős. hiába a spray vagy bármi időd sincs hogy kikapd a zsebedből vagy ha úgy lefognak hogy meg sem tudsz mozdulni akkor véged. valami önvédelmi sportot nem árt elsajátítani. vagy ne járkálj egyedül. sokszor még nappal sem biztonságos nemhogy este.
Engem apukám tanított meg ezekre a veszélyekre! Egyszer este apukámmal sétáltam az utcán és kérdezte tőlem hogy el mernék e menni arra a sötétbe! Mondom nem erre azt mondta hogy ha valaki ott lenne az is félne nem csak én! És nem lesz senki oylan hülye hogy ott pont engem vár! Én nem félek! A szántóföldre ki megyek egyedül minden nélkül! aki ott lenne az is félne! Este amikor nem birok aludni 1-2 körül vagy később ki megyek az utcára és rohangálok! :D
16/F
Barátnőmnek volt ilyen esete pár éve.Pont az eset előtt tanítottam neki mozdulatokat.Egy szipós találta be.Megfogta a vállát.Megfordult,és tiszta erőből térdel tökön-összegörnyedt-majd arcon rúgta.Utána elfutott.
Mondjuk ő egy kicsit temperamentumosabb lány,nem könnyű megijeszteni.
De az önvédelmi tanfolyamokon külön tréning van a lelki részére a ledermedés ellen.De ezt a ledermedést férfiakon is láttam nem egyszer,éles helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!