Ha beírom a Google-be, hogy "BTS tagok", akkor miért nem rak képet Jinhez?
Instagarmmon találtam róla néhány dolgot. Mindenki használta a #wewantjinback hashtaget. Azt is hallottam, hogy az Exo-L-esek fizettek valami nagyon nagy összeget a Google-nek, hogy szedjék le a képet. A TXT-ből Taehyun képe sincs ott. És ha rákeresünk arra, hogy "number of bts members", akkor azt írja, At least 6 - legalább 6.
Remélem vissza fogják rakni a képeket minél előbb.
Találtam egy listát, ami nem biztos, hogy megbízható, de rajta vannak azok az időpontok, amikor egy tag bevonul vagy visszajön.
Ezen nem kell fennakadni, nincs köze a katonasághoz.
Egyénként bárki tudja szerkeszteni azt a guglis leírást. Nem tudom ki látta, de pl egy stay átírta Chan nevét Bang Chan Daddy-re (vagy valami hasonlóra). Az nctzenek átírták a fiúk nevét a Kick it szövegére, a WayV tagokék pedig a Love Talk szövegére.
Az pedig, hogy at least 6-et ír, semmit nem jelent, csupán így írja ki. A Oneus-nál pl. csak kettőt ír, de hat van. NCT-nél 18. De amúgy most rákerestem a BTS-re, és nekem hetet ír ki.
Szóval nyugi, ha Jinnek menni kell, majd a BH bejelenti, addig ne parázzunk ilyeneken:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!