Ehez mit szóltok? :D
Ma mentem be az állatkereskedésbe,új akváriumot venni.Csak a kör alakú fér el az asztalon,ahol eddig is kör alakú volt.Erre az eladó szépen mondja,hogy már nem lehet kapni a kör alakú formájút,mert a hal nem találja meg benne a határokat. ( kb március óta nem kapni:))
Tényleg ennyire unatkoznak egyesek,hogy ilyen baromságokat találnak ki,vagy csak én nem értem ?:D
az emberi hülyeség határtalan
xD
lehet hogy úgy érti h nekimennek a kör alakúnak mert nem érzékelik h hol vég? :D
De én nem tudom nekem nincsen halacskáim.
énis hallodtam róla( reggeliben még március körül)
de azt hittem valami vicc.de akkor komolyan kell venni :DD
xd
megbolondul a hal.
a miénk is megbolondult :S amióta nem körakvárium van azóta minden ok. szal nem fa__ság..
Volt egy gömbakváriumom egyszer. A harcoshalam felfordult benne. Aztán guppikat telepítettem be és azok szépen kiugráltak belőle, mert majdnem belebolondultak. De semmi vész, húgom sikeresen széttörte egy fakaróval =) csak kicsit sok lett a víz a szőnyegen. A halak túlélték.
Ja, szóval tényleg nem tesz jót nekik.
5. nek:
sztem mindegy hogy kör vagy négyzet alakú szobába lennk bezárva életem végéig igy is úgy is megbolondulnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!