Más is van ezzel így?
Nem félek a haláltól. Igen, ez elég "menőző" kijelentés, de nem annak szántam. Inkább kíváncsian tekintek rá, egyfajta célként. Ha eljutok odáig, megnyugodhatok, hogy itt vége, és vár valami új.
Van, hogy jön egy gondolat: "De szeretnék meghalni!" De nem mert depressziós lennék, csak érdekel és vonz, mint egy szakadék, amibe beleugranál, hogy érezd az adrenalint és a süvítő szelet.
Na most itt ülök, és nézem ezt a kérdést, és nem tudom eldönteni, hogy unatkozol, vagy valami nagyon szar az életedben, vagy néztél egy rakat, vagy csak egy ilyen témájú filmet...
Hány éves vagy? Miért nem arra fordítasz ennyi figyelmet ami a mostban van?
1-es vagyok, én a megöregedéstől félek, nem a haláltól feltétlen, hanem az itt fáj ott fáj gyógyszer stb problémáktól.
Ez esetben szerintem próbáld ki a szabadesés élményét, olyan helyzeteket amik irányítottan nem veszélyes-veszélyes dolgok, kamu halálközeli élményeket adnak. Pl bungee jumping vagy zipline, függőhídon menj át, ilyesmik. Nyilván ez sem feltétlenül válasz a kérdésedre, de hátha az élmény ad valamit a gondolataidhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!