Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy hagyja abba a drogozást?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom, akit nagyon szeretek. Sajnos nagyon ritkán találkozunk. Tegnap összefutottunk és beszélgettünk. Elmondta, hogy minden szombaton discoba jár és előtte füvezik, mefedronozik (drog) és cigizik. Elmondta azt is, hogy miket hallucinál. Én nagyon megijedtem, ennek egész biztosan nagyon rossz vége lesz. Persze próbáltam lebeszélni róla, de csak kinevetett. érdemes egyáltalán győzködni, vagy a saját hibájából tanul majd?
2010. júl. 30. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudsz neki segíteni főleg, mert nagyon ritkán találkoztok. Az sem mindegy, hogy milyen okból szokott rá.

Nekem van egy ismerősöm, aki 12 éve drogozik, teljesen leépült. Gyerekkorunkban barátok voltunk.

2010. júl. 30. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Rossz társaságba keveredett, ők szoktatták rá, nem szeretném, ha leépülne :(

köszi a választ!

2010. júl. 31. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
De le lehet szoktatni, hidd el. Bár csak akkor működik,ha te is sokat jelentessz neki. Akkor ha mellette állsz, kifejhezed szeretd,és hosszas gyötrődés utána ha van annyi akaratereje akkor megy!!!!
2010. júl. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!