Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mátrix 9/11. Ez nem lehet...

Mátrix 9/11. Ez nem lehet véletlen. Vagy?

Figyelt kérdés

Érdekelne a véleménytek ezzel kapcoslatban:

[link]

[link]

Mint tudjuk, a Mátrix első részét 1999-ben mutatták be...

2010. júl. 30. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Fatális véletlen :)
2010. aug. 1. 19:30
 2/8 anonim válasza:
Mi az, ami a dátum fölé van írva, mit jelöl a kártyán? Nem tudom kiolvasni. Egyébként meg kellene nézni magán a filmen, mert lehet, hogy fake.
2010. aug. 1. 19:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Mivel én is úgy gonldoltam, hogy fake a 2. kép, ezért megkerestem a filmben, és készítettem is róla egy képet.(1.kép) Szóval nem fake...

Ami a dátum fölé van írva: "Date of expiration"

2010. aug. 1. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
"lejárat dátuma" :P lehet hogy tudták hogy NEO ott fog dolgozni a WT centerben xD
2010. aug. 1. 22:52
 5/8 Kovács Pál ***** válasza:

Nekem aznap született a kisöcsém. Ez akkor azt jelenti, hogy belőle lesz a Terror Hercege?

a 6:3, Játszd újra Tuti!-ban az eperjes meg pont akkor született, amikor lefújták az angol-magyart.

Szerintem is csak véletlen, mindenesetre figyelemre méltó.

2010. aug. 1. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze megesenek az ilyenek! :)

De ez csak egy olyan dolog mint a többi, hogy pl: mekkora véletlen volt, hogy pont a daru felborulása előtt szált ki a hapi a kocsijából, a 4-es metro építésénél :) vagy akármi más... A WT center dolgot szerintem egy kicsit felfújja a világ... Nem azt mondom, hogy nem tragédia, de szerintem egy trianon vagy egy 2. Világháború sokkal nagyobb dolog. A mai világban egy WT center-es baleset már "hétköznapi" dolog... Egyébként az mondják egy csomóan, hogy Amerika kérte, hogy térítsék el a gépet, hogy egy jó indokot találjanak, arra hogy támadhassák a délnyugati, ázsiai országokat... És szerintem nem alaptalan a gondolat, hiszen így most ők a "jófiúk". És szerintetetek kinek küldenek segélyt, és felmentést más országok???

2010. aug. 2. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem veletlen. Ebben a videoban tobb is van:

www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

A WTC katasztrofa pedig nem baleset volt, hanem elore megtervezett pusztito akcio.

2011. márc. 29. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak:

Valóban vannak olyan elméletek, és ahogy írtam korábban, valószínűleg meg volt már tervezve, hogy a WTC-be beleszállnak a repülők!

De a videó, egy olyan baromság! A legtöbb film vagy 2001 UTÁN készült (akár utalhattak is rá a filmben), vagy olyan témájú volt, amihez kellettek a szimbólumok. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mikor gondolkodtam el, hogy na itt egy bizonyíték, hogy nem véletlen volt!

Továbbra is állom, hogy ez véletlen.. Ilyenek megesnek. És azt se feledjük, hogy rengeteg szimbólum között átfedés van, akár vallási értelemben, akár kinézetben!

(Buddha-Nácik)

2011. márc. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!