Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Függőséget okoz egy könyvsoroz...

Függőséget okoz egy könyvsorozat, mivel vezessem le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy könyvsorozat, amibe szépen mondva teljesen belehabarodtam, ha rágondolok, vágyakozás önt el, amit sehol nem tudok levezetni és a puszta fantáziálás róla nem segít. Próbáltam már regényt/novellát írni neki, rajzoltam is róla, valamint a kedvenc részleteimet is kiírtam, de egyik sem csökkenti a ,,vágyakozásomat". Tudtok javasolni egyéb ötleteket?

2020. máj. 31. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pedig a legjobb gyógyír erre a fanfiction írása. Megírod a saját változatodat. A rajzolás is segíthet, ha jól tudsz rajzolni.

Gyűjts róla - ha van - képeket, gifeket, cikkeket, és egyéb infókat.

Alapíts a könyvsorozatnak rajongói oldalt, így olyanokat ismerhetsz meg, akik szintén rajongva szeretik, amit te is.

Készíts "mörcsöndájszing-ot", azaz a könyv sorozattal kapcsolatos emléktárgyakat, kitűzőket stb. Csak kreativitás kérdése az egész.

2020. máj. 31. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Emléktárgyak... Ez tetszik. Eszembe juthatott volna. Köszönöm szépen. 🤗
2020. jún. 1. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Levezetheted azzal, hogy elképzeled, melyik szereplőt ki játszaná el. Ha külföldi szereplők, akkor még a magyar hangot is hozzákeresheted, akivel szinkronizáltatnád.

De... igazából egy csodálatos könyvsorozatba való belehabarodást nem gyógyít más, csak egy másik fantasztikus könyv(sorozat)

2020. jún. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!