Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit tartasz a legérdekesebb...

Kit tartasz a legérdekesebb sorozatgyilkosnak és miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

remélem te is az egyik ilyen állat áldozata leszel, kedves utolsó...

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:08

Privát e-mail a válasz írójának

Nem azt mondtam, hogy szép vagy jó amit tesznek! De ha már lúd legyen kövér! Sok ember tévesen azt gondolja, hogy bankrablónak, gengszternek, maffiozónak lenni nem jár agymunkával. Ez nem igaz. Ezek az emberek nagyn sokat gondolkodnak azon, hogy hogyan is kivitelezzenek egy bankrablás vagy egy politikus megölését.

Szóval lehet ez "jól" is csinálni.

Azok viszont akik pénzszerzés (vagy más) okán ölnek, minden gondolkodás nélkül. Hát...

Szóval szmomra ezek az emberek "érdekesek". Főleg a lelkiviláguk.

Miért teszik? Nincsen bennük félelem? Jónak, rossznak tartják amit csinálnak? Hogyan kerültek ebbe a helyzetbe?

Ilyesmi.

2010. júl. 30. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is J.W.Gacy, mert ő emberbőrből,meg testrészekből készitett mindenféle háztartási kütyüt, csak gyáva volt, mert nem volt annyi bátorsága, még kivégzése előtt sem, hogy beismerje hogy megölt vagy 50 embert.

De mindenesetre ő volt a legdurvább

2010. júl. 30. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:42

Mostmár értem mire gondolsz. De ha már ilyen okosak, akkor használnák az eszüket valami jobb dologra :) Az tény, hogy sok munka és tervezés van benne!

u.i.: bocsi, fáradt vagyok :)

2010. júl. 30. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Lechter. :)
2010. júl. 30. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!