Hogyan keressek pénzt "nem szokványos" rajzokkal?
Ilyen portrét meg stb élethű rajzokat nem tudok, de elég egyedi stílusban szoktam állatokat rajzolni.
Ja és nem tudom baj-e, de ezeket pár évvel ezelőtt rajzoltam azt hiszem és még mindig kiskorú vagyok szóval nem tudom.
Ha pénzt szeretnél keresni a rajzaiddal, ahoz az kell, hogy tudjanak rólad. Manapság ennek a legegyszerűbb módja, ha csinálsz egy instagram + twitter fiókot, ahova rendszeresen feltöltöd a rajzaidat és aktívan keresed a társaságát hasonló művészeknek.
Továbbá rengeteg kihívás kezdeményezés is van, pl most nem rég volt egy Sailor Moon rajzolós, ahol mindenki a saját stílusában rajzolta le a karaktert. Nem láttam senkit aki a tiédhez hasonlóan próbálta, szóval biztos kitűntél volna a tömegből.
Szóval, ha a 21. században pénzt szeretnél ebből, akkor egy portfoliót kell összerakni, aztán később akár egy patreon-t is, ha úgy érzed tetszik a népnek amit csinálsz.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!