Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan keressek pénzt "nem...

Hogyan keressek pénzt "nem szokványos" rajzokkal?

Figyelt kérdés

Ilyen portrét meg stb élethű rajzokat nem tudok, de elég egyedi stílusban szoktam állatokat rajzolni.

[link]

[link]

Ja és nem tudom baj-e, de ezeket pár évvel ezelőtt rajzoltam azt hiszem és még mindig kiskorú vagyok szóval nem tudom.

2020. máj. 27. 23:46
 1/2 anonim válasza:
69%
Az a probléma hogy ez alapból nagyon nehéz "szakma" mert csak a legjobbak kerülnek rivalda fényre. A híres festőket mindenki ismeri(DiCaprio,Picasso,Victor Vasarely és még sorolhatnám) de ezek mind kiváló és páratlan festők voltak. Jól rajzolsz de ez inkább még csak az iskolai rajzversenyre elég. De hogy mondjak jót is, tőlem 100 ezerszer jobban rajzolsz. És bocsi hogy festőket hoztam fel példának de rajzolókat nem ismerek
2020. máj. 28. 01:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzt szeretnél keresni a rajzaiddal, ahoz az kell, hogy tudjanak rólad. Manapság ennek a legegyszerűbb módja, ha csinálsz egy instagram + twitter fiókot, ahova rendszeresen feltöltöd a rajzaidat és aktívan keresed a társaságát hasonló művészeknek.

Továbbá rengeteg kihívás kezdeményezés is van, pl most nem rég volt egy Sailor Moon rajzolós, ahol mindenki a saját stílusában rajzolta le a karaktert. Nem láttam senkit aki a tiédhez hasonlóan próbálta, szóval biztos kitűntél volna a tömegből.

Szóval, ha a 21. században pénzt szeretnél ebből, akkor egy portfoliót kell összerakni, aztán később akár egy patreon-t is, ha úgy érzed tetszik a népnek amit csinálsz.

Hajrá!

2020. máj. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!