Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megtalálni az...

Hogyan tudnám megtalálni az "elveszett" ismerősömet?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban laktam, ott találkoztam vele és állami gondozott volt, nevelő szüleinél lakott ahonnan pár éve megszökött, nem sokkal a szökése után megtalálták a rendőrök és azt hiszem zárt intézetbe zárták. Hogy megy a gyámügyi rendszer itt magyar országon? Az számít valamit, h Pest megyében volt nevelő szülőknél, Kecskemét, Nagykőrös, Kocsér környékén? Mármint ilyen adatok alapján megtalálhatom őt? Igen kedves ismerősöm és szívesen beszélnék vele, találkoznék vele ... ha lehetséges ...
2010. júl. 30. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tudod a nevét akkor megtalálhatod.Ha régi lakcímeit is tudod az is előny.
2010. júl. 31. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, de nem elveszett. Én próbálkoznék közösségi portálokon, illetve kétezervalamennyi forintért bármelyik okmányirodában is elindíttathatod a keresését. Visszajelzésként megkapod, hogy: megtalálták-e igen vagy nem, illetve, hogy hozzájárult-e az elérhetőségek megadásához.
2010. júl. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!