Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Beléptem wattpaden a vázlataimhoz, amiket már félig úgyahogy megírtam. Annyit láttam, hogy már nyolcan elolvasták, pedig még ki se tettem egyszer sem. Csak akadozik az oldal, vagy valaki tényleg elolvasta? Kicsit új vagyok még ezen a platformon, remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm 😇2020. máj. 21. 14:29
1/4 anonim válasza:
Ha csak vázlat, ami csak te láthatsz (még nem publikált), akkor az a nyolc belépő/olvasó mind csak te lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Lehet véletlenül kiraktad, vagy csak akadozott :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, viszont furcsának találom, hogy maga a történet írója is beleszámít az olvasottságba. Ráadásul többszörösen.
Köszi a válaszod <3
2020. máj. 22. 16:36
4/4 A kérdező kommentje:
Az előzőt egyesnek mondtam, opps
2-esnek: Igen, ezen elgondolkoztam már, viszont akkor az ‘unpublish’-t is meg kellett volna nyomnom ahhoz, hogy újra csak vázlat legyen. Viszont én ilyet nem nyomtam meg, és most vàzlatnak írja ki. Az akadozásra több esélyt adok. Neked is köszönöm, hogy válaszoltál! 😄
2020. máj. 22. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!