Tiszta időben, Miskolcon az Avasi-kilátóból látszik a Magas-Tátra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 13:04
1/6 anonim válasza:
A kilátóból még nem vettem észre, de a város felől sétarepülések alkalmával többször láttam már.
2/6 anonim válasza:
Nem. De ha Szentlélekre felmégy és elsétálsz a Látókövek-ig, onnan tiszta időben láthatod.
3/6 anonim válasza:
Miskolcon tiszta idő? Az ritka mint a fehér holló. :)
4/6 anonim válasza:
Akkor Te vagy nem miskolci vagy, vagy a belvárosban élsz.
Nem kellene mindent elhinni a központi "hírelőíró szolgálatnak"!
5/6 anonim válasza:
Nem, én csak rálátok az ablakból Miskolctapolcára. Figyelted te az elmúlt pár napban milyen idő volt itt?! Nonstop köd. De akkora, hogy az orromat is keresni kellett pl. most 31-én is meg előtte kb. 3 napig meg 1-jén és tegnap is, mindeközben az ország másik felén híre-hamva nincs a ködnek. Nyáron pedig gyakran sokkal csapadékosabb, viharosabb és nagy általánosságban hidegebb is, mint pl. Budapest.
Gyakran járok Pestre és van összehasonlítási alapom. Ott határozottan jobb idő van, gondolom már csak a Duna meg a szél miatt is. Innen nem fújja ki semmi a ködöt. Megreked.
6/6 anonim válasza:
Kazincbarcikáról látni mert a mátra helyett a sajóvölgynek köszönhetően jobban átlátni a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!