Dorkasoha kérdése:
Hol csinálnak fülbelövést Debrecenben, vasárnap is? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Válaszodat előre is köszönöm!2020. máj. 13. 10:58
1/2 A kérdező kommentje:
Leírom, ha másnak is kéne. Végül találtam a blomdahl.ewk.hu oldalán. Mind a két debreceni számot felhívtam, de csak az egyik vállalta. (A járványhelyzet miatt...)
Ez a számot hívtam: 06206616227
Ő a járványhalyzetben is elvállalta, hétvégén is! Házhoz jön! Érdemes előre egyeztetni, mert nem minden fajta fülbevaló van nála, azt rendelnie kell. Véleményt még nem tudok írni, vasárnap lövik ki a fülem. (és a két tesómnak is!) Kicsit izgulok...:)😁 Ha valakinek kellene vélemény, azt is szívesen megírom. :)
2020. máj. 14. 11:43
2/2 A kérdező kommentje:
Sziasztok! ;)
Ma lőtték ki, nagyon meg vagyok elégedve. Nem fájt, csak kicsit csípett, feszült a belövés után, de kibírható :)
A nő is aranyos, alapos volt. :D
Nagyon megérte! 😄😃
2020. máj. 24. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!