Mit jelent ez a mondat? when i hear soemone say my significant other smells great.
Figyelt kérdés
Németes vagyok de a google fordító nagyon nem fordít értelmesen sajnos?2020. máj. 12. 21:30
1/10 Clay Morrow válasza:
Amikor hallom, hogy valaki azt mondja, hogy a párom/kedvesem/élettársam jó illatú.
2/10 anonim válasza:
"Amikor azt hallom, hogy a kedvesemre azt mondja valaki, hogy jó illatú."
Valami ilyesmi lehet, de nem vagyok biztos benne. Milyen szövegkörnyezetben van ez a mondat?
3/10 Clay Morrow válasza:
Ez se valami értelmes, mégis a google fordító lehet jól végezte dolgát, ennyi a mondat? Mert ez angolul is elég befejezetlen, értelmetlen.
4/10 anonim válasza:
Igen, nekem is befejezettnek tűnik, azért érdekel a szövegkörnyezet, vagy, hogy honnan való a mondat.
6/10 anonim válasza:
Ez valszeg mémszöveg, egy ideje divat, hogy régi festményekre rátesznek vicces szöveget, pl. Botticelli Vénuszára, hogy "megint nem volt egy nekem tetsző ruha az egész nyomorult plázában".
7/10 Jésua ben Joszéf válasza:
*someone
Amikor hallom hogy valaki azt mondja, az én kiszemeltem/barátnöm/szeretőm, stb illata nagyszerű.
Significant other:
Olyan személy, akivel valaki romantikus vagy szexuális kapcsolatban áll.
Vagyis azért fordítottam ilyen furán, mert a:
my significant other azt jelenti hogy: olyan személy akivel romantikus vagy szexuális kapcsolatban állok.
Így a kettőt összetéve remélem érthető :)
8/10 anonim válasza:
némmá, Jézus hogy ért angolul, pedig az ő idejében nem is volt még angol nyelv :D
9/10 Jésua ben Joszéf válasza:
#8-as Tudod muszáj fejlődni a korral és nyelveket tanulni. Máskülönben hogyan szereznék új híveket? Na látod... Ám tudom, hogy te jó ember vagy gyermekem! <3
10/10 anonim válasza:
Mi a fene volt ebben nem értelmes? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!