Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan oldal ahol kezdő...

Van olyan oldal ahol kezdő írók oszthatják meg írásaikat egymásal, de név nélkül?

Figyelt kérdés
Megoszthatod az írásaid, így kaphatsz rá kritikát/dicséretet és te is elolvashatod más műveit, de az egészben az a jó, hogy nem tudod, hogy ki a másik. Létezik ilyen vagy ehez hasonló oldal?
2020. máj. 12. 14:23
 1/2 anonim válasza:
100%
Wattpad esetleg
2020. máj. 12. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Mindössze egy nicknév szükséges hozzá, és ez bármi lehet.

Én az AO3-at tudom ajánlani. [link]

Igaz, maga az oldal angol, DE lehet rá írni magyarul, van beépített helyesírás ellenőrzője, kevés angol tudással is könnyen kezelhető, címkéket angolul-magyarul, vagy csak magyarul is képes vagy kiírni, egy szóval nagyon jó kis felület. :)

Saját műveket is lehet publikálni, nemcsak fanficeket. Mivel fanfic írók hozták létre, adományokból tartják fent az oldalt, és emiatt pl. nincsenek zavaró reklámok az oldalon.

Képekkel is lehet illusztrálni a műveid, csak egy külső képfeltöltő oldal kell hozzá. Én 2016 óta használom, és nagyon elégedett vagyok vele.

Kaphatsz a művedre dicséretet a Kudos gomb megnyomásával, és kritikát, vagy lelkes hozzászólást is a komment szekcióban. Mindehhez csak az kell - mint bárhol máshol publikálva -, hogy valamilyen népszerűbb/látogatottabb felületen reklámozd a műved.

Olvashatsz másokat is - bár még kevés magyar mű van az oldalon -, bekönyvjelzőzheted, ha találtál valami érdekeset.

2020. máj. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!