Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg több pénz van ebben...

Tényleg több pénz van ebben az országban mint amit elhitettek az emberekkel?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy szabó péter rajongó de tegnap bele néztem egy videójába és a pénzről volt szó azt mondta benne,hogy sokkal több pénz van ebben az országban mint sem azt elhitetik velünk,mert ő bement egy játékboltba és legót akart venni a fiának ami száz valahány ezer forint volt.Kérdezte az eladót van e még ilyen legó az eladó meg azt mondta elkapkodták,sőt két raklap legót hoztak vagy mennyit és mind elkapkodták ez talán karácsonykor lehetett valamikor,és erre mondta szabó péter,hogy ne higgyük el ,hogy az embereknek nincs pénze.

2020. máj. 12. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy abból, hogy egy boltban elvisznek pár játékot te arra a következtetsz, hogy amúgy mindenkinek futná rá?
2020. máj. 12. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:

1/

Nem mindenkinek de sokaknak

2020. máj. 12. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy a fickó nem a porsche szalonba ment, mert akkor esetleg az szűrnéd le, hogy porsche-t is tud venni mindenki.
2020. máj. 12. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:

3/

Nekem csak azért lenne ez fontos mert ha magamnak szeretnék csinálni egy vállalkozást ne dobjam úgy el a dolgot,hogy minek csináljam úgy sincs az embereknek pénze.

2020. máj. 12. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ehhez a GYK-ra kell jönnöd akkor ne vállalkozz.
2020. máj. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!