Kiszii kérdése:
Tinderen matcheltem Magdussal, csinos lány, írtam neki, és azt mondta töprengjek még inkább ezen. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Srácok elsősorban hozzátok fordulok, de lányok ha ti is kaptatok már valami jót, akkor tudnátok ajánlani valami random, de kreatív szöveget? Nekem most nem igazán jut eszembe semmi napok óta2020. máj. 8. 23:01
1/4 anonim válasza:
"azt mondta töprengjek még inkább ezen. Tudnátok segíteni?"
Igen.
"A töprengj még inkább ezen" lefordítva, egy finoman megfogalmazott lerázás. Nem érdekled, csak - feltételezem - nem akart megsérteni.
2/4 anonim válasza:
Nehéz úgy választ adni, ha nem tudjuk mit írtál neki...
Amúgy lerázós szöveg. Visszaírsz: töprengtem, továbbra is meg akarlak ismerni... és a pontok helyére behelyettesíted azt amin kiakadt, de 99% hogy ennyi volt Magdussal a story (könnyen lehet már nem is tudsz visszaírni semmit, mert automatikusan nyomják be a tiltó gombot lerázás után).
3/4 A kérdező kommentje:
Arra én is rájöttem hogy ez egy "off" Volt, csak még a "csakazértis írok neki valami jót" Alapon kértem itt segítséget
2020. máj. 9. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!