Visszaélés mások idejével. Hogyan lehet valakit pontosságra, szoktatni?
A téma: bérlakás, kötelező beengedni a munkásokat. Most, koronavírus idején! Ma reggel 10-re meg volt beszélve minden, de nem jött - szokás szerint nem jött senki. A kifogás az az, hogy "megbetegdett az egyik munkás". Azt sem tudom, hogy miben.
Ezért el van halasztva minden, jövő hétre - elvileg -, mikor megint haptákban kell állnom, és újabb cirkusz következik. Nem elég az, hogy el kell tűrnöm, hogy a lakásomat a puszta jelenlétükkel is BEMOCSKOLJÁK.
Hogyan lehet megbüntetni az iyen embert, és arra kényszeríteni, hogy azt tegye, amit én elvárok tőle? Ha én egy percet kések valahonnan, kirúgnak vagy nem fogadnak.
De velem büntetlenül szórakozhat bármelyi r_hadék, akikek ki vagyok szolgáltatva?!
Nem tudok elköltözni, még haza sem. Bár megtehetném!
Köszönöm a normális válaszokat.
Nos, úgy látom a téma ijesztő, igaz? Pedig a társadalmi kapcsolatok alapja a bizalom, a bizalmat pedig remekül alá lehet ásni és tönkre lehet vágni pl. inkorrektséggel.
Várom továbbra is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!