Auchan eloterebe be lehet menni?
Figyelt kérdés
Ma viszem nagymamamat auchanba, nagyon el akart menni + otp-be is intez vmit. Elkiserhetem az otp-be? Onalloan nem biztos hogy boldogul. A wc-be bemehetek amig o bevasarol?2020. máj. 4. 10:59
1/4 A kérdező kommentje:
A kerdes 9-12 ora kozotti idipontra vonatkozik.
2020. máj. 4. 11:01
2/4 anonim válasza:
Szerintem simán. Intézheted vele az OTP-t, de ezt általában fiókja válogatja, mennyire szeretnek kettesével beengedni. Be mehetsz az Auchan WC-jébe, de tudtommal az előterekben is biztos lehet várakozni.
3/4 anonim válasza:
Nalunk Hollandiaban ugy lehet megoldani a paros bevasarlast, hogy mindketten 1-1 bevasarlo kocsit hsznalunk. Igy megvan a tavolsag, de ha kell beszelni is tudunk.
4/4 anonim válasza:
Elozo vagyok, most latom, hogy 9-12 van szo. Akkor Te nem mehetsz be. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!