Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kulcsmásolók helyre tudják...

A kulcsmásolók helyre tudják állítani a kulcs minőségét?

Figyelt kérdés

Ha jól gondolom, a kulcsmásolók analóg módon másolják a kulcsokat, tehát ugyanazt a mintát marják bele, mint ami a másolandó kulcson van. Viszont így sokadik másolás után a kulcs bütykeinek hossza "elmászik", pontatlan lesz a kulcs.

Van arra lehetőség, hogy a kulcsmásoló ne másolja a kulcsot analóg módon, hanem leolvassa a kulcs értékeit, és azok alapján elkészítse a kulcs másolatát? Ha igen, hol csinálnak ilyet?

2020. máj. 3. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem a butyok a lenyeg, hanem a melyedes. Az meg nem maszik el sehova, mert az 'alja' az nem nagyon erintkezik a zarral.
2020. máj. 3. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Mondjuk én nem értek hozzá, de szerintem a kulcs fixen megy bele, nem kotyog, tehát szerintem számít a bütyök/mélyedés.

És mintha olyat is hallottam volna, hogy az eredeti kulcsot kérik a kulcsmásolók, mert nem jó a másoltat másolni.

2020. máj. 3. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem azt irtam hogy nem szamit a melyedes. Azt irtam hogy a butyok HELYETT a melyedes szamit.

De igazabol tok mindegy mit irok, vidd a kulcsot a masolohoz, majd o megoldja, csak ne akarj neki tanacsokat adni

2020. máj. 3. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ! A kérdést azért írtam ki, mert nem tudom, hogy ilyennel egyáltalán foglalkoznak-e. Ha nem muszáj nem járnám körbe a megyét megfelelő szaki után kutatva.

Meg azt gondolom, hogy profilt másolni mindenhol lehet, de ahhoz, hogy legyártsuk a kulcsot értékek alapján, ahhoz ismerni kell a kulcs felépítését. És gondolom elég sokféle kulcstípust forgalmaznak az országban, tehát könnyen elképzelhető egy kulcsmásoló nem is tud mindenféle kulcsot legyártani.

2020. máj. 4. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Tehát a feladat nem az lenne, hogy a kulcsprofilt analóg módon lemásolják, hanem a másolandó kulcsról az értékeit leírni, majd az értékek alapján létrehozni a kulcsot.
2020. máj. 4. 09:42
 6/6 Hőmérő válasza:
100%

Szia!

A profibb kulcsmásolóknak nem csak analód, hanem cnc marós gépük is van, ami tud készíteni kulcsot kopottas verzióban, vagy új verzióban is.

2020. máj. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!