Igaz hogy lesz még egy koronavírus járvány hullám bigyó?
Tiltakozzunk! XD
De most komolyan, engem nem fog érdekelni, kimegyek úgyis fiatal vagyok, valahogy túlélem, inkább elkapom minthogy még 10 évig itthon üljek, esküszöm :/
Nagyon hiányzik az életem, az emberek, a város és a szabadság, nem fogok még szeptemberben is itthon ülni, hogy a Jucika néni a szomszédban (aki mellesleg be sem tartja a szabályokat) ne legyen beteg, tudom önzőség, de könyörgöm március óta itthon vagyok, ez mind elvesztegetett idő az életemből, ami így is rövid, mert egy szempillantás és én leszek az a bizonyos Jucika néni a szomszédból.
Nem akarok évekig itthon porosodni és NEM IS FOGOK, mint egy ócska öreg könyv a polcon, amit csak azért nem dobnak ki, mert "még jó lesz valamire" ÉLNI AKAROK!
"március óta itthon vagyok, ez mind elvesztegetett idő az életemből"
Elég hülye vagy, ha csak vesztegeted az időt, mikor most annyi, mint a tenger! :DD
Ha otthon nem tudod értelmesen eltölteni az idődet, akkor máshol se (akkor se, ha azt hiszed: csak sodor az ár akkor is, amikor kimehetsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!