Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Igaz hogy lesz még egy koronav...

Igaz hogy lesz még egy koronavírus járvány hullám bigyó?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor megint 2-3 hónapig kell itthon ülni? Én nem fogom ezt túlélni T_T
2020. máj. 1. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Lesz még hullám, de már nem valószinű az újabb hónapos otthon ülés, attól már csődbe menne az ország.
2020. máj. 1. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogok otthon ülni ense .
2020. máj. 1. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Tiltakozzunk! XD

De most komolyan, engem nem fog érdekelni, kimegyek úgyis fiatal vagyok, valahogy túlélem, inkább elkapom minthogy még 10 évig itthon üljek, esküszöm :/

Nagyon hiányzik az életem, az emberek, a város és a szabadság, nem fogok még szeptemberben is itthon ülni, hogy a Jucika néni a szomszédban (aki mellesleg be sem tartja a szabályokat) ne legyen beteg, tudom önzőség, de könyörgöm március óta itthon vagyok, ez mind elvesztegetett idő az életemből, ami így is rövid, mert egy szempillantás és én leszek az a bizonyos Jucika néni a szomszédból.

Nem akarok évekig itthon porosodni és NEM IS FOGOK, mint egy ócska öreg könyv a polcon, amit csak azért nem dobnak ki, mert "még jó lesz valamire" ÉLNI AKAROK!

2020. máj. 1. 23:01
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Ez azért nem olyan, hogy igaz-e... mert ezt még bőven igazolni is kell, ami konkrétan csak azután derül ki, ha le is futott. Viszont több kutató is felvetette a lehetőségét, és így számolnak is vele, hogy előfordulhat. De az nem válaszolható még meg, hogy igaz-e.
2020. máj. 1. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

"március óta itthon vagyok, ez mind elvesztegetett idő az életemből"

Elég hülye vagy, ha csak vesztegeted az időt, mikor most annyi, mint a tenger! :DD

Ha otthon nem tudod értelmesen eltölteni az idődet, akkor máshol se (akkor se, ha azt hiszed: csak sodor az ár akkor is, amikor kimehetsz).

2020. máj. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!